top of page

PORTABEL LED-SKYLT

IMG_9998.JPG

Vår bil har två inmonterade LED-skyltar med grym skärpa, en stor reklamtavla bak, och är folierad med högkvalitativt konstgräs.

Vi lovar att bilen inte går att missa. När förbipasserande möter vår bil är reaktionen nästan alltid densamma, stora leenden och ett antal mobiler som tar kort dyker upp.

Vår innovativa annonsplats möter era kunder där de finns. Ett vinnande koncept är att vi kör runt bilen centralt i stan under en veckas tid, och att vi under färdens gång, stannar till vid centrala platser för att interagera med förbipasserande och exempelvis dela ut flyers.

Som kund får ni möjlighet att skräddarsy vår körrutt för att geografiskt kunna träffa rätt på just er målgrupp. 

 

IMG_9183.JPG
Vill du att bilen ska ha en annan färg?

Vi löser det!

Vid annonsering med vår helt unika bil, ingår alltid en chaufför som gladeligen hjälper till med sampling/dela ut flyers. Det gåt självklart att välja till ytterligare personal för sampling eller event.

 

I vår personalpool hittar ni härliga personer som har flera års erfarenhet av försäljning & event. Som uppdragsgivare ska du därför förvänta dig service i världsklass!

Reklamtavlan på baksidan är 1200 x 670 mm. Våra två P5 LED-skyltar är 1520 x 720 mm.

Endast rörliga bilder är tillåtna på skärmarna under färd, men under vissa omständigheter går det även att spela upp en video när bilen är parkerad, exempelvis under event. 

Vid ett samarbete med oss hjälper vi er även med professionell content som ni kan använda er av i sociala medier eller för PR. 

Önskar ni komplettera bilens yttre med någon typ av installation för att den ska sticka ut ännu mer? Vi ordnar det.

Vi har tillgång till en stor gräsmatta, eventbord, högtalare, gatupratare och massa annan rekvisita som följer med bilen.

 

När det är dags för brand experience event ser vi till att ert varumärke tar över och får förstklassig exponering!

Vi gör en massa annat med...

IMG_1150.jpg
bottom of page