PORTABEL LED-SKYLT

Vår bil har två inmonterade LED-skyltar med grym skärpa, en stor reklamtavla bak, och är folierad med högkvalitativt konstgräs.

Vi lovar att bilen inte går att missa. När förbipasserande möter vår bil är reaktionen nästan alltid densamma, stora leenden och ett antal mobiler som tar kort dyker upp.

Vår innovativa annonsplats möter era kunder där de finns. Ett vinnande koncept är att vi kör runt bilen centralt i stan under en veckas tid, och att vi under färdens gång, stannar till vid centrala platser för att interagera med förbipasserande och exempelvis dela ut flyers.

Som kund får ni möjlighet att skräddarsy vår körrutt för att geografiskt kunna träffa rätt på just er målgrupp. 

Var vill ni synas någonstans?

Vad ingår?

Vid annonsering med vår helt unika bil, ingår alltid en chaufför som gladeligen hjälper till med sampling/dela ut flyers. Det går även att välja till ytterligare samplingspersonal. Tryckkostnaden för affischen på baksidan ingår självklart.

Ni får alltid välja exakt var och när vi ska vara på en viss plats och vart vi ska köra. Tillsammans planerar vi en körrutt som ger er bäst exponering.

Vi har tillgång till en stor gräsmatta vi kan rulla ut på trottoaren, vid stopp längs vägen. Vi har även två högtalare som kan spela upp en ljudslinga enligt era önskemål. Bilder? Vi fixar snygga content bilder åt er under kampanjen som ni kan använda er av i sociala medier. 

Mot produktionskostnad kan ni även välja att lägga till en installation förknippad med er produkt/tjänst som gör att bilen sticker ut ännu mer. En annan smart idé är att bjuda förbipasserande på kaffe i muggar med er logga på, för att de ska få en ännu positivare koppling till er i samband med reklamkampanjen. Vi anpassar oss utifrån era önskemål.

1/4

Prislista

Tidsperiod

Fast pris

1 vardag (8h)

8 900:-

1 helgdag (8h)

9 600:-

1 vecka / mån - fre (5 x 8h)

40 500:-

1 vecka / mån - sön (7 x 8h)

49 900:-

2 veckor mån - fre (10 x 8h)

78 900:-

2 veckor / mån - sön (14 x 8h)

95 600:-

4 veckor / mån - fre (20 x 8h)

139 500:-

4 veckor / mån - sön (28 x 8h)

178 900:-

För längre samarbeten än 4 veckor vänligen kontakta oss för offert. Samtliga priser är exklusive moms och gäller för städer i Sverige.

Specifikationer

Reklamtavlan på baksidan är 670 x 1200 mm. Våra två P5 LED-skyltar är 1520 x 720 mm.

Endast rörliga bilder är tillåtna på skärmarna under färd, men under vissa omständigheter går det även att spela upp en video när bilen är parkerad, exempelvis under event. 

Kontakta oss för fler specifikationer.

Tillval

Vid sampling & utdelning av flyers ingår alltid en utdelare kostnadsfritt. Ytterligare samplingspersonal 370 Kr / timme och person. 

Prisexempel - A6 flyers med tryck på båda sidor: 0,60 Kr styck (minimum 1000 st).

Utdelning av kaffe i muggar tryckt med er logga på: 7,80 per kaffe (minimum 1000 st). Samtliga muggar är gjorda av 100% återvinningsbart material.

KONTAKTA OSS

Berlingo Media AB

Harpsundsvägen 84A

Bandhagen, 124 58

info@berlingomedia.se

  • Gerillamarknadsföring
  • Kreativ Reklam
  • Utomhusreklam

Berlingo Media AB © 2023