bloomy.png
Exponering med vår bil 
& Sampling

Bloomy Drinks kontaktade oss på Berlingo Media för hjälp av exponering av deras nya drycker.

Självklart löser vi det!

Vår portabla annonseringsskylt åkte runt Stockholms innerstad och vi delade ut deras drycker och berättade mer om Bloomy. Med en bil täckt i konstgräs, lysande LED-skärmar och trevlig personal, kunde det inte bli annat än succé.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
png.png
hudik.png

Asfaltdekaler uppsatta

I samarbete med Parkster och Hudiksvall kommun satte vi upp gröna asfaltdekaler på Parksters alla parkeringar i kommunen inför sommaren 2021.

Syftet med kampanjen var att få fler Hudiksvallsbor att ladda ner Parkster appen för att smidigt kunna parkera direkt i mobilen utan att behöva krångla med p-automaten.

Underhållet av p-automaterna är omständigt och kostsamt och det finns därför ett gemensamt intresse mellan kommunen och Parkster att få fler att använda appen. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
oatlaws_logo.png

Sampling med Eventcykel

Sampling incoming! Oatlaws får dig att äta mer cleant och mindre crap. Flera dagar i sträck körde vi sampling i Stockholm, och områden som Tantolunden, Drottninggatan, Kungsgatan m.m. Det blev ett högt tryck och flera tusen produkter gick ut varje dag.

 

Självklart brandade vi upp en av våra eventcyklar i Oatlaws design kombinerat med sköna tunes så att ingen missade vår närvaro. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Returhuset.png

Brand Truck & Eventaktivering 

Returhuset ville för första gången någonsin testa fysisk marknadsföring och vi hjälpte därför till att göra om vår LED-skylt bil till en brand truck signerat Returhuset.se.

Vi åkte runt Stockholms innerstad och erbjöd förbipasserande att snurra på lyckohjulet, summan lyckohjulet stannade på fick de i presentkort på hemsidan.

Med kampanjen lyckades vi generera hundratals nya prenumeranter till Returhusets nyhetsbrev och kampanjen blev helt klart en riktig succé.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Grantilldörren.se.png
Brand Experience Event, Asfaltdekaler & Gerilla

På uppdrag av Svenska Granar AB gjorde vi flera brand experience event i centrala Stockholm under november & december.

 

Förutom varumärkesbyggande såg vår duktiga personal till att eventen genererade försäljning. På begäran körde vi även dörrknackning på flera orter för att få ut budskapet utanför stadskärnan.

 

Vi satte även upp asfaltdekaler runt om i staden för att sprida grantilldörren.se och vi spred visitkort i omklädningsrummen på olika gym som ytterligare gerillamarknadsföring.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
mini mini ...png
Gerillamarknadsföring

Brand Delivery hjälper andra företag att få in varma leads och nå ut till nya kunder. För att skapa "buzz" så utförde vi en gerillakampanj tillsammans.

 

Målet var att hitta på något som var lite annorlunda och stack ut vilket denna kampanj helt klart gjorde. Gerillakampanjen "outsourca din försäljning" blev en riktig succé som verkligen fångade förbipasserandes uppmärksamhet.


Vi hade en säljare som satt och jobbade vid ett skrivbord mitt på gatan. Bredvid skrivbordet stod en gatupratare med en QR-kod till hemsidan som nyfikna förbipasserade scannade. Vi gjorde detta på flera platser i centrala Stockholm där tusentals personer gick förbi.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Stockholms_matmarknad_logo_liggande_ny-1

Pop-up Event

Under tre helger i september-oktober hade Stockholms Matmarknad Sturehof pop-up försäljning i shoppingcentrum runt Stockholm med hjälp av oss och Brand on Wheels.

 

Målet var att få folk att testa deras grymt goda middagskassar, gjorda av kockarna på Sturehof. Utöver försäljningen på plats hölls också en tävling för att öka interaktionen med förbipasserande, oavsett om de var köpande kunder eller inte. Täby C, Mall of Scandinavia och Nacka Forum stod för eventytan på dessa tre lyckade pop-up event.

  

I samarbete med Brand on Wheels!

VIT LOGGA.png
Affischering

På uppdrag av Luxe Clothing färgade vi Stockholms innerstad med deras senaste ekologiska nyheter.

Med hjälp av strategisk placering på utvalda platser maximerades exponeringen och gjorde det omöjligt att gå miste om Luxe Clothing´s nya kollektion.

IMG_7918.JPG