bloomy.png

BLOOMY DRINKS

Exponering med vår bil 
& sampling

Bloomy Drinks kontaktade oss på Berlingo Media för hjälp av exponering av deras nya drycker.

Självklart löser vi det!

Vår portabla annonseringsskylt åkte runt Stockholms innerstad och vi delade ut deras drycker och berättade mer om Bloomy. Med en bil täckt i konstgräs, lysande LED-skärmar och trevlig personal, kunde det inte bli annat än succé.

1/3
Grantilldörren.se.png
Brand Experience Event, Asfaltdekaler & Gerilla

På uppdrag av Svenska Granar AB gjorde vi flera brand experience event i centrala Stockholm under november & december.

 

Förutom varumärkesbyggande såg vår duktiga personal till att eventen genererade försäljning. På begäran körde vi även dörrknackning på flera orter för att få ut budskapet utanför stadskärnan.

 

Vi satte även upp asfaltdekaler runt om i staden för att sprida grantilldörren.se och vi spred visitkort i omklädningsrummen på olika gym som ytterligare gerillamarknadsföring.

1/6

Pop-up event

Under tre helger i september-oktober hade Stockholms Matmarknad Sturehof pop-up försäljning i shoppingcentrum runt Stockholm med hjälp av oss och Brand on Wheels.

 

Målet var att få folk att testa deras grymt goda middagskassar, gjorda av kockarna på Sturehof. Utöver försäljningen på plats hölls också en tävling för att öka interaktionen med förbipasserande, oavsett om de var köpande kunder eller inte. Täby C, Mall of Scandinavia och Nacka Forum stod för eventytan på dessa tre lyckade pop-up event.

  

I samarbete med Brand on Wheels!

VIT LOGGA.png

LUXE CLOTHING

Affischering

På uppdrag av Luxe Clothing färgade vi Stockholms innerstad med deras senaste ekologiska nyheter.

Med hjälp av strategisk placering på utvalda platser maximerades exponeringen och gjorde det omöjligt att gå miste om Luxe Clothing´s nya kollektion.

KONTAKTA OSS

Berlingo Media AB

Harpsundsvägen 84A

Bandhagen, 124 58

​​

hello@berlingomedia.se

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Edin Ikon

Berlingo Media AB © 2023