top of page
Trocadero Logo RGB.png
KREATIVA KAMPANJER

Vi har fått äran att hjälpa våra färgglada vänner och det anrika läskedryck varumärket Trocadero med olika kreativa marknadsföringsaktiviteter.

 

Bland annat har vi byggt upp en installation längst E4 Sundsvall där 40.000 fordon passerar varje dag. Skapat en stor kampanj med pizzakartonger i studentstäder under Valborg.

Vi har även synkat med M/S Skeppadero och besökt en massa sommarstäder runt om i Sverige, då med kompletterande cykelskyltar och posters.

2560px-Hornbach_Logo_black.svg.png
VÅR OCH HÖSTKAMPANJER

Byggvaruhuset Hornbach har årligen nya vår och höstkampanjer med nya olika teman. Vi har under flera vändor fått förtroendet att hjälpa till med att i en del av mediemixen hitta på något annorlunda

och kreativt.

Det har varit allt från att skapa och ta fram en takeover av en pizzeria med en Hornbach pizza på menyn och specialdesignad pizzakub, till att stå på en loppis och försökt sälja en av varuhuset "stulna" bokstäver i en del av kampanjen. Givetvis även en massa posters med utstickande motiv och annat kul.

brown-texture.jpg
Spotify transparent logga

GUERRILLA MARKETING

På uppdrag av Spotify har vi hjälpt till med flertalet kreativa inslag. Allt från synlighet under festivaler genom asfaltdekaler, utplacerade vid fotbollsmatcher för supporterpoddar och en massa posters.

 

Vi har där promotat allt från populära spellistor, den årliga Wrapped kampanjen, samarbeten med partners och goodwill kampanjer för artister. För att maximera kampanjer har bland annat neonfärger använts, posters blivit signerade av artister, haft rutor man kan skriva på, och motiv som på andra sätt varit lekfulla och smarta.

Grenade_Brand_Logos_edited.png
AKTIVERING & PARTNERSKAP
FINNKAMPEN 2023

Finnkampen hade premiär 1925 och har genom åren vuxit till en stor prestigekamp mellan Sverige och Finland. Landskampen genomförs vartannat år i Sverige och vartannat år i Helsingfors.

 

Finnkampen är den enda i dag levande landskampen i friidrott i världen. Vi fick äran att här skapa och driva en stor aktivering inne på området och även öka synlighet runt om hela arenan för en av våra kunder.

Returhuset hade inte jobbat med utomhusreklam eller eventaktiveringar i marknadsföringssyfte tidigare, de hörde därför av sig till oss vilket har lett till ett roligt samarbete.

 

Vi har hittills hjälpt Returhuset med flera marknadsinsatser och event. Vi har bland annat tagit fram en stor installation på Odenplan och en brand truck signerat Returhuset.se.

Fokuset på våra senaste aktiveringar har varit att kombinera konvertering & varumärkesbyggande. Det gör man genom att tänka kreativt och det är just därför vi har lyckats att både bygga varumärke och genererat nya e-post prenumeranter, kunder och följare. Klart över förväntan enligt de själva!

Wereuse_Returhuset (kopia).png

BRAND TRUCK, INSTALLATION,
EVENTAKTIVERINGAR

njie.png

SAMPLING & BRAND BIKE

Vi fick äran att ta fram ett kreativt sätt att sampla ut NJIE´s sockerfria fruktdryck "LOWCALY " i Malmö, Göteborg, Stockholm och Båstad.

Sagt och gjort, vi tog fram en produktkopia och satte denna på en unik lådcykel. Wow faktorn när vi cyklade förbi med den var ett faktum. För att få en dryck behövde man scanna en QR-kod och börja följa @lowcalysverige på Instagram, vilket resulterade i hundratals nya organiska följare per stad.

Vi tog även fram övrig rekvisita och en limbotävling - "How low can you go?" där man hade chans att vinna en årsförbrukning.

ally_logotype_blue_rgb.png

CYKELSKYLTAR & FLYERS

Ally är en relativt ny tjänst som erbjuder hembesök av läkare. De ville nå ut till en bred målgrupp och få så mycket "bang for the buck" som möjligt. Vi satte därför ihop en kampanj med en massa cykelskyltar runt om i Stockholm samt flyers på portar i Stockholm och Malmö.

En stor portion av dessa cykelskyltar placerades strategiskt även vid närakuter.

En av cyklarna hittade även hela vägen till en insändare i DN. Citat från kund: "vår bästa marknadsföringskampanj hittills". 

INSTALLATION, SAMPLING, WILD POSTING & PR-UTSKICK
LYKO_Logotype_White.png

Vi har under flera tillfällen fått hjälpa till med marknadsaktiveringar för LYKO own brands, där vi hittar varumärken som Happy Crazy Mine, By LYKO och Pusher.

Bland annat en stor läcker installation på Odenplan, pressutskick för By LYKOs julkalender och sampling och wild posting för att pusha ut Pushers nya eftervårdskräm. För att inte glömma posters för HCM där vi tog fram och använde oss av en brandad tejp för extra synlighet.

png.png
hudik.png

ASFALTDEKALER

I samarbete med Parkster och Hudiksvall kommun satte vi upp gröna asfaltdekaler på Parksters alla parkeringar i kommunen inför sommaren 2021.

Syftet med kampanjen var att få fler Hudiksvallsbor att ladda ner Parkster appen för att smidigt kunna parkera direkt i mobilen utan att behöva krångla med p-automaten.

Underhållet av p-automaterna är omständigt och kostsamt och det finns därför ett gemensamt intresse mellan kommunen och Parkster att få fler att använda appen. 

American-Express-Color.png
CYKELSKYLTAR PLATINUM

I nutidens reklamdjungeln behöver man hitta nya sätt att vara kreativ och sticka ut. För American express drog vi vårt strå till stacken genom att ta fram exklusiva platinum cyklar som blev utplacerade på bästa locations runt om i Stockholm innerstad.


De gjordes genom fastsvetsade skyltar av borstat stål, där budskapet har blivit printat direkt på skivorna.

 

Cykelskyltarna föreställde stora platinum kort och under den två månader långa kampanjperioderna vart det minst sagt svårt att missa dem. Mycket exponering för pengarna helt enkelt.

original.png
estrella-primary-logo-red-background-rgb-82672-200x0.png
KONCEPT, SAMARBETE, SAMPLING

Sampling incoming! Tillsammans med Picsmart och Estrella sydde vi ihop ett samplingkoncept som gick ut på att värva fler kunder. Vi delade ut en Holiday-dipp från Estrella och en värdekod från Picsmart som gav 200 Kr att handla resten av fredagsmyset för...

Strategiskt så gjorde vi självklart detta på fredagar under peaktider vilket är morgonruschen samt på eftermiddagen.

IMG_1122.JPG
Wolt_CMYK_logo_White.png
SAMPLING, ASFALTDEKALER, CYKELSKYLTAR, FLYERS

Vi har hjälpt Wolt med allt från att sätta upp flyers vid varje port i Göteborg till att dela ut flera tusen glassar tillsammans Unilever.

Superkul när vi får förtroende att göra återkommande aktiviteter i flera olika städer och kan mixa flera olika medier. Då blir det utan tvekan ett starkt avtryck!

Dr.Martens_logga.png
AFFISCHERING

Dr.Martens beställde en affischeringskampanj av oss lagom till när det ruggiga höstvädret drog igång och kampanjen fortsatte även in på December när vädret blev ännu ruggigare.

 

Timingen och medievalet för kampanjen blev klockrent för Dr.Martens då de fick synlighet precis där (och när) de behövs. När flanörer fick syn på Dr.Martens affischer, och själva gick runt med kalla och blötta fötter, kändes deras nästa skoinvestering nog ganska självklar.

kavall_green_rgb.png
PROJEKTLEDNING, SAMPLING,
FLYERS, ASFALTDEKALER, CYKELSKYLTAR 

Tillsammans med Kavall har vi fått äran att genomföra en mängd olika i uppdrag i flera städer. Vi har bland annat utfört kampanjer i Stockholm, Malmö, Göteborg och även Oslo vid flera tillfällen.

 

Inte minst under deras stora lansering i Norge där vi var en hjälpande hand när det kommer till projektledning och flera olika marknadsaktiviteter. Däribland utdelning av flyers och giveaways i parker, men även uppsättning av annan reklam som exempelvis cykelskyltar och asfaltdekaler.

VI HAR GJORT FLER KREATIVA KAMPANJER...

Vi har genomfört hundratals andra framgångsrika kampanjer när det kommer till utomhusreklam och vi är vana med att vara ett kreativt bollplank.

Vi brinner för kreativ utomhusreklam och dess roll i mediemixen. Går du i tankarna kring att marknadsföra er produkt på ett kreativt, kostnadseffektivt, och nytänkande sätt?

Då har du kommit rätt. Hör av dig till oss så bollar vi idéer!

IMG_2074.JPG
2023.png
bottom of page