top of page
njie.png

SAMPLING & BRAND BIKE

Vi fick äran att ta fram ett kreativt sätt att sampla ut NJIE´s sockerfria fruktdryck "LOWCALY " i Malmö, Göteborg, Stockholm och Båstad.

Sagt och gjort, vi tog fram en produktkopia och satte denna på en unik lådcykel. Wow faktorn när vi cyklade förbi med den var ett faktum. För att få en dryck behövde man scanna en QR-kod och börja följa @lowcalysverige på Instagram, vilket resulterade i hundratals nya organiska följare per stad.

Vi tog även fram övrig rekvisita och en limbotävling - "How low can you go?" där man hade chans att vinna en årsförbrukning.

brown-texture.jpg
Spotify transparent logga

AFFISCHERING 

På uppdrag av Spotify har vi hjälpt till med flertalet affischerings kampanjer i bland annat Stockholm, Malmö och Göteborg.

 

Det har varit allt från podcasts, livepodcasts och spellistor som varit i fokus, men även goodwill för artister och samarbeten med partners som vi fått förtroendet att exponera ut genom klassisk affischering.

För att maximera exponeringen har bland annat neonfärger använts.

bloomy.png
SAMPLING MED EN BLOOMY-
BRAND TRUCK

Bloomy Drinks kontaktade oss på Berlingo Media för hjälp av exponering av deras nya drycker.

Självklart löser vi det!

Vår portabla annonseringsskylt åkte runt Stockholms innerstad och vi delade ut deras drycker och berättade mer om Bloomy. Med en bil täckt i konstgräs, lysande LED-skärmar och trevlig personal, kunde det inte bli annat än succé.

Returhuset hade inte jobbat med utomhusreklam eller eventaktiveringar i marknadsföringssyfte tidigare, de hörde därför av sig till oss vilket har lett till ett roligt samarbete.

 

Vi har hittills hjälpt Returhuset med flera marknadsinsatser och event. Vi har bland annat tagit fram en stor installation på Odenplan och en brand truck signerat Returhuset.se.

Fokuset på våra senaste aktiveringar har varit att kombinera konvertering & varumärkesbyggande. Det gör man genom att tänka kreativt och det är just därför vi har lyckats att både bygga varumärke och genererat nya e-post prenumeranter, kunder och följare. Klart över förväntan enligt de själva!

Wereuse_Returhuset (kopia).png

BRAND TRUCK, INSTALLATION,
EVENTAKTIVERINGAR

png.png
hudik.png

ASFALTDEKALER

I samarbete med Parkster och Hudiksvall kommun satte vi upp gröna asfaltdekaler på Parksters alla parkeringar i kommunen inför sommaren 2021.

Syftet med kampanjen var att få fler Hudiksvallsbor att ladda ner Parkster appen för att smidigt kunna parkera direkt i mobilen utan att behöva krångla med p-automaten.

Underhållet av p-automaterna är omständigt och kostsamt och det finns därför ett gemensamt intresse mellan kommunen och Parkster att få fler att använda appen. 

ally_logotype_blue_rgb.png

CYKELSKYLTAR & FLYERS

Ally är en relativt ny tjänst som erbjuder hembesök av läkare. De ville nå ut till en bred målgrupp och få så mycket "bang for the buck" som möjligt. Vi satte därför ihop en kampanj med en massa cykelskyltar runt om i Stockholm samt flyers på portar i Stockholm och Malmö.

En stor portion av dessa cykelskyltar placerades strategiskt vid närakuter för att få personer på väg dit att vända hem istället och anlita Ally.

Extra kul när kunden själv säger "vår bästa marknadsföringskampanj hittills". En av cyklarna hittade även hela vägen till en insändare i DN.

Dr.Martens_logga.png
AFFISCHERING

Dr.Martens beställde en affischeringskampanj av oss lagom till när det ruggiga höstvädret drog igång och kampanjen fortsatte även in på December när vädret blev ännu ruggigare.

 

Timingen och medievalet för kampanjen blev klockrent för Dr.Martens då de fick synlighet precis där (och när) de behövs. När flanörer fick syn på Dr.Martens affischer, och själva gick runt med kalla och blötta fötter, kändes deras nästa skoinvestering nog ganska självklar.

cloetta.png
Namnlöst-1 (kopia).png
PRESSUTSKICK

Vi har hjälpt våra vänner på Cloetta & Svensk Husman Socks med pressutskick och influencer seeding vid ett flertal tillfällen. Senast ut var en specialdesignad låda vi tog fram för att väcka uppmärksamhet kring Juleskum och deras nya Juleskumstrumpor.

 

Lådan spelade upp julmusik när den öppnades och skickades ut till utvalda influencers. Kampanjen spred sig sedan som en löpeld i sociala medier. 

X

Joe-Brand-Delivery.png
GERILLAMARKNADSFÖRING

Brand Delivery hjälper andra företag att få in varma leads och nå ut till nya kunder. För att skapa "buzz" så utförde vi en gerillakampanj tillsammans.

 

Målet var att hitta på något som var lite annorlunda och stack ut vilket denna kampanj helt klart gjorde. Gerillakampanjen "outsourca din försäljning" blev en riktig succé som verkligen fångade förbipasserandes uppmärksamhet.


Vi hade en säljare som satt och jobbade vid ett skrivbord mitt på gatan. Bredvid skrivbordet stod en gatupratare med en QR-kod till hemsidan som nyfikna förbipasserade scannade. Vi gjorde detta på flera platser i centrala Stockholm där tusentals personer gick förbi.

Svenska Granar - Color White.png
BRAND TRUCK, AFFISCHERING, GUERRILLA MARKETING 

Vi såg till att Svenska granar tog över centrala Stockholm under november & december med flera kampanjer parallellt.

 

En massa affischer, P-bot reklam, en reklamcykel och en massa cykelskyltar var några av de kostnadseffektiva kampanjerna vi hjälpte Svenska granar med. Vi körde även runt vår portabla LED-skylt med julmusik och en julgran på taket så att ingen kunde missa den.

7acec2cd-e047-40cd-98d3-4c8930155d24.png
CYKELSKYLTAR, AFFISCHERING

I somras fick vi äran att ta fram och placera ut en massa cykelskyltar runt om i Sverige och sommarstäder. 

Dessa cykelskyltar var profilerade i de klassiska Trocadero färgerna och sattes ut strategiskt i dessa städer. För att boosta synligheten ännu mer i dessa städer följde även tusentals affischer med på resan.

 

Senare under sommaren fick merparten av dessa städer även besök av Trucaderon samt MS/ Skeppadero som bjöd på kalla drycker!

original.png
estrella-primary-logo-red-background-rgb-82672-200x0.png
KONCEPT, SAMARBETE, SAMPLING

Sampling incoming! Tillsammans med Picsmart och Estrella sydde vi ihop ett samplingkoncept som gick ut på att värva fler kunder. Vi delade ut en Holiday-dipp från Estrella och en värdekod från Picsmart som gav 200 Kr att handla resten av fredagsmyset för...

Strategiskt så gjorde vi självklart detta på fredagar under peaktider vilket är morgonruschen samt på eftermiddagen.

IMG_1122.JPG
Wolt_CMYK_logo_White.png
SAMPLING, ASFALTDEKALER, CYKELSKYLTAR, FLYERS

Vi har hjälpt Wolt med allt från att sätta upp flyers vid varje port i Göteborg till att dela ut flera tusen glassar tillsammans Unilever.

Superkul när vi får förtroende att göra återkommande aktiviteter i flera olika städer och kan mixa flera olika medier. Då blir det utan tvekan ett starkt avtryck!

kavall_green_rgb.png
PROJEKTLEDNING, SAMPLING,
FLYERS, ASFALTDEKALER, CYKELSKYLTAR 

Tillsammans med Kavall har vi fått äran att genomföra en mängd olika i uppdrag i flera städer. Vi har bland annat utfört kampanjer i Stockholm, Malmö, Göteborg och även Oslo vid flera tillfällen.

 

Inte minst under deras stora lansering i Norge där vi var en hjälpande hand när det kommer till projektledning och flera olika marknadsaktiviteter. Däribland utdelning av flyers och giveaways i parker, men även uppsättning av annan reklam som exempelvis cykelskyltar och asfaltdekaler.

VI HAR GJORT FLER KREATIVA KAMPANJER...

Vi har genomfört hundratals andra framgångsrika kampanjer när det kommer till utomhusreklam och vi är vana med att vara ett kreativt bollplank.

Vi brinner för kreativ utomhusreklam och dess roll i mediemixen. Går du i tankarna kring att marknadsföra er produkt på ett kreativt, kostnadseffektivt, och nytänkande sätt?

Då har du kommit rätt. Hör av dig till oss så bollar vi idéer!

IMG_2074.JPG
bottom of page