VÅRA TJÄNSTER

Vår bil har två inmonterade LED-skyltar med grym skärpa, en stor reklamtavla bak, och är folierad med högkvalitativt konstgräs.

Vi lovar att bilen inte går att missa. När förbipasserande möter vår bil är reaktionen nästan alltid densamma, stora leenden och ett antal mobiler som tar kort dyker upp.

Vår innovativa annonsplats möter era kunder där de finns. Ett vinnande koncept är att vi kör runt bilen centralt i stan och att vi under färdens gång, stannar till vid centrala platser för att interagera med förbipasserande och exempelvis dela ut flyers.

Som kund får ni möjlighet att skräddarsy vår körrutt för att geografiskt kunna träffa rätt på just er målgrupp.

Var vill ni synas någonstans?

1/4

Sampling är ett grymt bra sätt att öppna till diskussion med potentiella kunder och positivt överraska dem.

Har ni en produkt ni vill få ut genom sampling eller vill ni exempelvis sprida ett erbjudande med flyers?

Våra duktiga medarbetare är kunniga inom försäljning och proffs på just bra service. Med oss kan ni alltid vara trygga när det kommer till representationen av ert företag.

Tillsammans ser vi till att event blir lyckat och samplingen faktiskt resulterar i framtida försäljning. 

Ifall ni önskar abonnera kunnig personal inför ert event eller sampling uppdrag så har ni hittat rätt.

En grym strategi för att få mycket exponering och nå ut till möjliga kunder på ett personligt sätt, är med annonsering genom sadelskydd. 

Budskapet trycks på ett sadel/regnskydd som fästs på cyklar vid ett utvalt område. Det som är speciellt med detta är att ett sadelskydd alltid välkomnas varmt av mottagaren som blir glad av att slippa bli blöt om baken och associerar er med en god gärning.

Chanserna är stora att cyklisten behåller skyddet länge, vilket innebär exponering under en lång period.

Sadelskydden är tillverkade i 100% återvinningsbart material. Det går även att sy fast en extra "lapp" baktill med specifika erbjudanden som gör att ni kan följa upp och mäta utfallet på er kampanj.

Få er marknadsföring att nå nya höjder med innovativ gerillamarknadsföring. Oväntad och okonventionell marknadsföring uppmärksammas mer, det är därför gerillamarknadsföring är så effektiv.

Bolla gärna era tankar med oss så tar vi tillsammans fram ett kreativt koncept som sticker ut ur mängden.

Ett exempel på en effektiv och beprövad "gerillastrategi" är att, på centrala platser, måla stenciler med kritspray. Vi kan även sätta upp banderoller på svåråtkomliga men synliga platser. Eller varför inte överraska innerstaden med stora heliumballonger med ert budskap som är uppsatta i lyktstolpar?

Vi hjälper er hela vägen från idé till verklighet.

1/8

Affischering är idag ett självklart inslag i stadsbilden och ett av de mest genomslagskraftiga sätt att marknadsföra sig på när det kommer till 

utomhusreklam. 

Vi kan snabbt få ut ert budskap till en bred publik. Med strategiska placeringar i city, runt stora centrum och mötesplatser där mycket människor passerar dagligen, är stor exponering garanterad. Affischer fungerar ungefär som löpsedlar, alla ser dem!

För extra synlighet går det att använda sig av tejp med er logga på. 

1/2
KONTAKTA OSS

Berlingo Media AB

Harpsundsvägen 84A

Bandhagen, 124 58

info@berlingomedia.se

  • Gerillamarknadsföring
  • Kreativ Reklam
  • Utomhusreklam

Berlingo Media AB © 2023