top of page

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Här har vi samlat några av de tjänster vi hjälper till med.

Kontakta oss för mer information om annan alternativ media.

Få er marknadsföring att nå nya höjder med innovativ gerillamarknadsföring. Oväntad och okonventionell marknadsföring uppmärksammas mer, det är därför gerillamarknadsföring är så effektiv.

Bolla gärna era tankar med oss så tar vi tillsammans fram ett kreativt koncept som sticker ut ur mängden.

Ett exempel på en effektiv och beprövad "gerillastrategi" är att, på centrala platser, måla stenciler med kritspray. Vi kan även sätta upp banderoller på svåråtkomliga men synliga platser. Eller varför inte överraska innerstaden med stora heliumballonger med ert budskap som är uppsatta i lyktstolpar?

Vi hjälper er hela vägen från idé till verklighet.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

Vår bil har två inmonterade LED-skyltar med grym skärpa, en stor reklamtavla bak, och är folierad med högkvalitativt konstgräs.

Vi lovar att bilen inte går att missa. När förbipasserande möter vår bil är reaktionen nästan alltid densamma, stora leenden och ett antal mobiler som tar kort dyker upp.

Vår innovativa annonsplats möter era kunder där de finns. Ett vinnande koncept är att vi kör runt bilen centralt i stan och att vi under färdens gång, stannar till vid centrala platser för att interagera med förbipasserande och exempelvis dela ut flyers.

Som kund får ni möjlighet att skräddarsy vår körrutt för att geografiskt kunna träffa rätt på just er målgrupp.

Var vill ni synas någonstans?

IMG_0025
IMG_0025

press to zoom
IMG_9998
IMG_9998

press to zoom
IMG_0033
IMG_0033

press to zoom
IMG_0025
IMG_0025

press to zoom
1/5

ASFALTDEKALER

Annonsering med hjälp av asfaltdekaler gör det möjligt att snabbt nå ut till en väldigt stor publik. Det går att välja exakt vart man vill synas och på så sätt kan man förvänta sig väldigt pricksäkra resultat. 

Vill ni ha asfaltstickers uppsatta på varenda gata i Stockholms innerstad eller vill ni exempelvis synas utanför vartenda köpcentrum i hela Sverige? Valet är ert. Möjligheten att skräddarsy kampanjen för att pricka rätt på just er målgrupp är optimal. 

Asfaltdekaler är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att få stor exponering på. Ett bra exempel på detta är "håll avstånd" dekalerna som satts upp nu i coronatider som onekligen har gått att missa. Många av dessa sitter kvar än idag eftersom att livslängden på asfaltdekaler sträcker sig upp till sex månader.

.JPG

Sampling är ett grymt bra sätt att öppna till diskussion med potentiella kunder och positivt överraska dem.

Har ni en produkt som ni vill få ut med hjälp av sampling eller vill ni exempelvis sprida ett erbjudande genom utdelning av flyers?

Våra duktiga medarbetare är kunniga inom försäljning och proffs på just bra service. Med oss kan ni alltid vara trygga när det kommer till representationen av ert företag.

Tillsammans ser vi till att event blir lyckat och samplingen faktiskt resulterar i framtida försäljning. 

Ifall ni önskar abonnera kunnig personal inför ert event eller sampling uppdrag så har ni hittat rätt.

IMG_1122.JPG

En grym strategi för att få mycket exponering och nå ut till möjliga kunder på ett personligt sätt, är med annonsering genom sadelskydd. 

Budskapet trycks på ett sadel/regnskydd som fästs på cyklar vid ett utvalt område. Det som är speciellt med detta är att ett sadelskydd alltid välkomnas varmt av mottagaren som blir glad av att slippa bli blöt om baken och associerar er med en god gärning.

Chanserna är stora att cyklisten behåller skyddet länge, vilket innebär exponering under en lång period.

Sadelskydden är tillverkade i 100% återvinningsbart material. Det går även att sy fast en extra "lapp" baktill med specifika erbjudanden som gör att ni kan följa upp och mäta utfallet på er kampanj.

IMG_9275.JPG

Affischering är idag ett självklart inslag i stadsbilden och ett av de mest genomslagskraftiga sätt att marknadsföra sig på när det kommer till 

utomhusreklam. 

Vi kan snabbt få ut ert budskap till en bred publik. Med strategiska placeringar i city, runt stora centrum och mötesplatser där mycket människor passerar dagligen, är stor exponering garanterad. Affischer fungerar ungefär som löpsedlar, alla ser dem!

För extra synlighet går det att använda sig av tejp med er logga på. 

IMG_9518
IMG_9518

press to zoom
IMG_9933
IMG_9933

press to zoom
IMG_0131
IMG_0131

press to zoom
IMG_9518
IMG_9518

press to zoom
1/8

VATTENLOGO

Ett miljövänligt och innovativt sätt att få exponering i stadsmiljön är genom annonsering i form av vattenloggor. Denna metod är enkel och går ut på att man tvättar in loggan på en smutsig markyta. Ren marknadsföring helt enkelt.

 

Processen går till så här, först skär vi ut er logga i form av en stor stencil och sedan använder vi oss av en kraftfull högtryckstvätt på stencilen, budskapet blir då synligt på marken.

Vattenloggan kan synas allt från några timmar till några dagar beroende på hur mycket trafik som kommer i kontakt med loggan. Men efter att ha experimenterat en hel del med detta är vi experter på att hitta rätt placeringar. Vi är stolta över våra vattenstenciler vid Hamngatan i Stockholm som var synliga i över 6 veckor.

IMG_8111.JPG

Vill du ha hjälp med någon annan typ av

KREATIV MARKNADSFÖRING?

Vi är en kreativitetsbyrå med fokus på utomhusreklam, men det utesluter inte att vi även hjälper till med andra typer av kreativ marknadsföring.

Vi har gjort allt från att få företag att väcka intresse hos investerare på kreativa sätt, till att produktplacera varor på Stockholms alla gym. Vi har även ett brett nätverk när det kommer till andra typer av utomhusreklam och eventmarknadsföring. Hör av dig till oss så berättar vi mer om allt vi kan göra... 

bottom of page